Måtte trykke et tredje opplag – før lansering
Enorm etterspørsel fra bokhandel og dagligvare fikk trykkpressa til å gå varm før lansering av Airfryer-kokeboken.
Nå er totalopplaget på 13.000 bøker, og mye tyder på at det vil komme enda flere opplag i nær fremtid.
Eksplosjon i airfryer-salget
Interessen for airfryere i Norge er massiv. Den norske facebookgruppa «Airfryer Norge» har nesten 90 000 medlemmer, og elektrokjedene melder om at salget av airfryere har gått i taket. En av grunnene til at airfryeren har blitt så populær er at man kan lage smakfull mat med 90% mindre fett enn ved vanlig matlaging. En airfryer fungerer som en frityrkoker, men bruker luft i stedet for olje.
Men det er mange som ikke helt vet hvordan de skal bruke sin nye airfryer.
Friehlings spisskompetanse vil være til stor hjelp i så måte. Han gir en enkel og grundig innføring i hvordan man bruker airfryeren, og oppskriftene hans kan hvem som helst lage.
- Å måtte trykke et tredje opplag, FØR lansering, er helt uvanlig. Det sier noe om den enorme interessen for denne nye måten å lage mat på, sier seniorredaktør i Bonnier Norsk Forlag, Ingrid Ryvarden.
Vitenskapelig matlaging
Peter Friehling har gått mer grundig til verks enn den gjengse kokebokforfatter. Han er sivilingeniør og har en doktorgrad i kjemi, og bruker sin spesialiserte kunnskap til å lage mat med nøyaktig kontroll på varme og tid. Kokken er også veldig opptatt av å unngå matsvinn, og har mange gode tips til hvordan man kan bruke rester.
Les mer om boka her.