Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemRetur og angrerett

Retur og angrerett

Når du mottar din ordre, er det viktig å sjekke varene for skader eller feil. Skulle varen være skadet eller ødelagt, kan du kontakte oss via hallo@bonnierforlag.no for videre instruksjoner. Du har reklamasjonsrett i henhold til norsk lov.

Som kunde har du rett til å heve kjøpet innen 14 dager etter at du har mottatt varene. Angreretten kan kun benyttes dersom varen kan returneres i originalemballasjen, og er i det vesentlige uforandret.

Du har rett til å åpne pakken og prøve produktet, men det må ikke brukes utover det. Når du benytter deg av angrerett betaler du selv returfrakten.
Hvis du benytter din rett til å heve kjøp, vil vi tilbakebetale hele beløpet av varene så snart som mulig, eller innen 30 dager fra den datoen vi har mottatt varene.

Se også forbrukerrådet eller lov om fjernsalg.

Det er ikke angrerett på en e-bok/nedlastbar lydbok etter at du har aktivert boken. Når du laster ned en e-bok/lydbok blir den knyttet til deg personlig og da kan den ikke angres. Defekte e-bøker/lydbøker blir naturligvis erstattet eller kredittert.