Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemArtiklerMåtte trykke et tredje opplag – før lansering

Måtte trykke et tredje opplag – før lansering

Web David Bering Montgomery

Enorm etterspørsel fra bokhandel og dagligvare fikk trykkpressa til å gå varm før lansering av Airfryer-kokeboken.

Nå er totalopplaget på 13.000 bøker, og mye tyder på at det vil komme enda flere opplag i nær fremtid.

Eksplosjon i airfryer-salget

Interessen for airfryere i Norge er massiv. Den norske facebookgruppa «Airfryer Norge» har nesten 90 000 medlemmer, og elektrokjedene melder om at salget av airfryere har gått i taket. En av grunnene til at airfryeren har blitt så populær er at man kan lage smakfull mat med 90% mindre fett enn ved vanlig matlaging. En airfryer fungerer som en frityrkoker, men bruker luft i stedet for olje.

Men det er mange som ikke helt vet hvordan de skal bruke sin nye airfryer.

Friehlings spisskompetanse vil være til stor hjelp i så måte. Han gir en enkel og grundig innføring i hvordan man bruker airfryeren, og oppskriftene hans kan hvem som helst lage.

- Å måtte trykke et tredje opplag, FØR lansering, er helt uvanlig. Det sier noe om den enorme interessen for denne nye måten å lage mat på, sier seniorredaktør i Bonnier Norsk Forlag, Ingrid Ryvarden.

Vitenskapelig matlaging

Peter Friehling har gått mer grundig til verks enn den gjengse kokebokforfatter. Han er sivilingeniør og har en doktorgrad i kjemi, og bruker sin spesialiserte kunnskap til å lage mat med nøyaktig kontroll på varme og tid. Kokken er også veldig opptatt av å unngå matsvinn, og har mange gode tips til hvordan man kan bruke rester.

Les mer om boka her.