Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemE-bøker og lydbøker
DTS practice Daniel Farò 4861

E‑bøker og lydbøker

Lurer du på hvordan du leser eller lytter på e-bøkene eller lydbøkene våre?

En e-bok og lydbok er digitale utgaver av boken, og kan kjøpes som et alternativ til den tradisjonelle papirboken. Når du kjøper en e-bok eller en lydbok fra Bonnier forlag vil du få tilsendt en link i bekreftelsesmailen som kommer når kjøpet er gjort. Ved å klikke på linken vil du kunne laste ned e-boken til mobil eller desktop. Du finner også link for nedlasting inne på Min side.

E-boken kommer som en .epub-fil og hvis du har iPhone/ iPad eller Mac kan du enkelt lese den via «Bøker»-appen som allerede er installert på telefonen, lesebrettet eller maskinen din. Hvis du ikke har iPhone eller Mac, kan du bruke gratisprogrammet Adobe Digital Edition. Hvis du allerede har leseprogrammene til ARK eller andre bokhandlere, kan du også velge å åpne boken her.

Lydboken lastes ned som en .mp3-fil og kan spilles av i alle programmer som støtter dette formatet. På datamaskinen kan du åpne den i iTunes eller iBooks hvis du har mac, og hvis du bruker Windows kan du spille den av i Windows media player eller andre programmer som støtter filformatet.

For å overføre lydboken til programmet du vil høre den fra må du først laste den ned, finne den i nedlastingsmappen, høyreklikke på den og velg programmet du ønsker å åpne den i. Obs! Dette gjelder også for e-boken.

På mobil og lesebrett er det enklest å først laste ned en programvare som støtter mp3.-filer f.eks gratisprogrammet «Bookplayer» til iPhone eller «Smart AudioBook Player» til Android. Da kan du enkelt velge å åpne lydboken i denne appen.

Du kan også overføre lydboken gjennom et musikkprogram som iTunes. Du kan også bruke Windows media player eller lignende.

Det er ikke angrerett på digitale produkter, men hvis boken er defekt vil den naturligvis bli erstattet eller kreditters. Da tar du bare kontakt med oss på hallo@bonnierforlag.no.