Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemBøkerSakprosaHjem, hobby og fritidVår hyttebok. Innbundet
9788283132540 org

Vår hyttebok. Innbundet

299,-

Denne boken er en gave til dere som hytteeiere og alle besøkende. Med et unikt og engasjerende innhold byr den på langt mer enn den tradisjonelle hytteboka. Med innhold som besøksbok, praktisk informasjon om hvordan man bruker hytta, hyttas historie, turstier, hytteregler, opplevelser og mye mer. Enkle spørsmål gjør utfyllingen om til en lek. Lim inn fotografier, tegninger, oppskrifter og andre gode minner dere vil ta vare på. Hytta er et sted for å skape felles minner, og med denne boken kan dere ta vare på dem til glede for både nåværende og kommende generasjoner.

Denne boken er en gave til dere som hytteeiere og alle besøkende. Med et unikt og engasjerende innhold byr den på langt mer enn den tradisjonelle hytteboka. Boken skiller seg fra den tradisjonelle hytteboka, med et unikt innhold og spørsmål – slik at utfyllingen blir enkel, morsom og engasjerende. Utfyllingsboken er i den samme populære serien som har solgt over 100.000 eksemplarer i Norge.

  • Med innhold som besøksbok, praktisk informasjon om hvordan man bruker hytta, hyttas historie, turstier, hytteregler, opplevelser og mye mer.
  • Enkle spørsmål gjør utfyllingen om til en lek.
  • Lim inn fotografier, tegninger, oppskrifter og andre gode minner dere vil ta vare på.

Informasjon

ISBN/Varenummer
9788283132540
Forlag
Bonnier Norsk Forlag AS
Utgivelsesår
2020
Utgivelsesår
2020