Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

9788293516125 org

Synnøves system

slik ryddet jeg meg lykkelig

199,-

Dette er den personlige historien om en arbeidsledig 40 år gammel nybakt mor med fødselsdepresjon, som i jakten på å finne tilbake til sin egen lykke begynner å rydde. Og som i sitt forsøk på å finne det perfekte systemet, innser at rydding handler om noe mer enn hvordan vi har det rundt oss. Det handler om hvordan vi har det inni oss. Dette er en bok om å rydde plass til de tingene som virkelig betyr noe. Enten det er stunder med hele familien rundt middagsbordet, romantisk date med kjæresten, bytur med vennegjengen eller etterlengtet alenetid. SYNNØVES SYSTEM gir deg svarene på hvordan du enkelt kan få en ryddigere hverdag - og mer tid til de magiske øyeblikkene.

Dette er den personlige historien om en arbeidsledig 40 år gammel nybakt mor med fødselsdepresjon, som i jakten på å finne tilbake til sin egen lykke begynner å rydde. Og som i sitt forsøk på å finne det perfekte systemet, innser at rydding handler om noe mer enn hvordan vi har det rundt oss.Det handler om hvordan vi har det inni oss.

Dette er en bok om å rydde plass til de tingene som virkelig betyr noe. Enten det er stunder med hele familien rundt middagsbordet, romantisk date med kjæresten, bytur med vennegjengen eller etterlengtet alenetid.

SYNNØVES SYSTEM gir deg svarene på hvordan du enkelt kan få en ryddigere hverdag - og mer tid til de magiske øyeblikkene.

Informasjon

ISBN/Varenummer
9788293516125
Forlag
Bonnier Norsk Forlag AS
Utgivelsesår
2019
Sideantall
168
Utgivelsesår
2016
Sideantall
180