Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

9788234718533 org

Mikrovaner

en enkel måte å få gode vaner på og kvitte deg med dårlige : små forandringer, store resultater

199,-

En av vår tids mest leste og populære selvutviklingsbøker - over 7 millioner solgt! 185 uker på Amazons bestselgerliste - oversatt til mer enn femti språk - et #booktok fenomen. Bli kvitt uvaner og skap gode vaner ved hjelp av små endringer - start nå! Uansett hvilket mål du har, gir Mikrovaner deg en velutprøvd metode for å skape forbløffende resultater. Synes du det er vanskelig å endre dårlige vaner og innføre gode? Problemet er ikke deg - det er systemet ditt. I Mikrovaner får du et nytt system som gir deg løsningen. Boken er delt inn etter følgende fire regler: # Gjør det opplagt # Gjør det tiltrekkende # Gjør det enkelt # Gjør det tilfredsstillende Dette er kjernen i den praktiske strategien James Clear, en av verdens ledende eksperter på vaneendring, gir deg i denne boken. Et atom er lite, men det inneholder vanvittige mengder kraft. Ekte endring er nemlig et resultat av hundrevis av små avgjørelser vi tar hver dag. Det handler om å stå opp fem minutter før, drikke et glass vann før du spiser eller å ta en kort telefonsamtale til en i familien. Dette er mikrovaner og til sammen inneholder de nok kraft til å flytte fjell - prøv du også!

Det internasjonale bestselgerfenomenet - over 1 million solgt!

Bli kvitt uvaner og skap gode vaner ved hjelp av små endringer - start nå! Uansett hvilket mål du har, gir Mikrovaner deg en velutprøvd metode for å skape forbløffende resultater.
Synes du det er vanskelig å endre dårlige vaner og innføre gode? Problemet er ikke deg - det er systemet ditt. I Mikrovaner får du et nytt system som gir deg løsningen. Boken er delt inn etter følgende fire regler:

# Gjør det opplagt # Gjør det tiltrekkende # Gjør det enkelt # Gjør det tilfredstillende

Dette er kjernen i den praktiske strategien James Clear, en av verdens ledende eksperter på vaneendring, gir deg i denne boken. Et atom er lite, men det inneholder vanvittige mengder kraft. Ekte endring er nemlig et resultat av hundrevis av små avgjørelser vi tar hver dag. Det handler om å stå opp fem minutter før, drikke et glass vann før du spiser eller å ta en kort telefonsamtale til en i familien. Dette er mikrovaner og til sammen inneholder de nok kraft til å flytte fjell - prøv du også!

Informasjon

ISBN/Varenummer
9788234718533
Forlag
Bonnier Norsk Forlag AS
Oversetter
Gunnar Nyquist
Utgivelsesår
2024
Sideantall
298
Oversetter
Gunnar Nyquist
Utgivelsesår
2020
Sideantall
298
Originaltittel
Atomic habits : tiny changes, remarkable results : an easy & proven way to build good habits & break bad ones