Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

9788284190372 org

Helserevolusjonen

veien til en antiinflammatorisk livsstil: helheten, maten, forskningen, treningen, skønnnheten, innsikten

199,-

En vitenskapelig pageturner som kan forandre ditt liv Boken alle snakker om - over ett år på topplistene i Sverige! Betennelser - inflammasjon - virker å ligge bak mange av våre vanligste folkesykdommer: fedme, diabetes, hjerte- og karsykdommer, kreft og psykiske plager. Interessen rundt hvordan man praktiserer en antiinflammatorisk livsstil er sterkt økende. I Helserevolusjonen gir vitenskapsjournalisten Maria Borelius deg fem enkle og over-kommelige trinn for å bremse kroniske betennelser og plagene som følger med. Maria Borelius er en prisbelønt vitenskapsjournalist og forfatter som har oppnådd enorm suksess med Helserevolusjonen. Boken er solgt til en rekke land og ble i 2018 nominert til Publishingpriset for beste faktabok. I 2018 vant Borelius Stora ToppHälsapriset og ble utnevnt til «Årets helsehelt» av 1,6 millionerklubben, som er et nettverk som fremmer forskning på kvinnehelse.

«Hatten av for denne boken, for spennende forskningsformidling, alternativer til den gjengse livsstilen og for alle voksne, modne råd og ikke-råd. Jeg er med på revolusjonen!»

Informasjon

ISBN/Varenummer
9788284190372
Forlag
Bonnier Norsk Forlag AS
Oversetter
Hilde Agnete Sandnes
Utgivelsesår
2020
Sideantall
343
Oversetter
Hilde Agnete Sandnes
Utgivelsesår
2019
Sideantall
343
Originaltittel
Hälsorevolutionen : vägen till en antiinflammatorisk livsstil : helheten, maten, forskningen, träningen, skönheten, insikten