Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemBøkerBastionFeelgoodOver horisonten
9788283132458 org

Over horisonten

199,-

Over horisonten er en storslagen og uforglemmelig roman fra den bestselgende Jojo Moyes - forfatteren som er blitt et verdensfenomen! Dette er den perfekte boken for deg som elsker rike, rørende og lidenskapelige romaner, som attpåtil er inspirert av virkelige hendelser. Boken handler om unge Alice, som føler seg fanget i Londons sosietetsliv. Da hun får muligheten til å flytte til USA, griper hun sjansen umiddelbart. Det nye livet hennes skal imidlertid vise seg å bli ganske annerledes enn hun hadde trodd. Alt tar en ny vending da hun møter den selvstendige og frittalende Margery. Alice og fire andre unge kvinner forlater alt de har kjært, og rir ut under den åpne himmelen for å spre kunnskap og leseglede mellom fjellene i Kentucky. Det de ikke vet, er at på reisen vil de også finne frihet, vennskap, kjærlighet og et liv de kan kalle sitt eget. «Jojo Moyes' nyeste roman er det beste hun har skrevet siden 'Et helt halvt år'.» Terningkast 5 - VG "Boken er helt oppslukende og byr på ren leseglede." Terningkast 5 - VG "Nok en innertier! En ganske fantastisk historie ..." Terningkast 5 - Dagbladet

En storslagen og uforglemmelig roman fra verdensfenomenet Jojo Moyes. Unge Alice føler seg fanget i Londons sosietetsliv. Når hun får muligheten til å flytte til USA, griper hun sjansen umiddelbart. Men hennes nye liv skal vise seg å bli ganske annerledes enn hun hadde drømt om.

Alt tar en ny vending når hun møter den selvstendige og frittalende Margery. Alice og fire andre unge kvinner forlater alt de har kjært, og rir ut under den åpne himmelen for å spre kunnskap og leseglede mellom fjellene i Kentucky. Det de ikke vet er at på reisen vil de også finne frihet, vennskap, kjærlighet og et liv de kan kalle sitt eget.

Inspirert av virkelige hendelser, binder den bestselgende forfatteren Jojo Moyes sammen en rik, lidenskapelig og dypt rørende historie.

«Boken er helt oppslukende og byr på ren leseglede.» Terningkast 5!
«Nok en innertier! En ganske fantastisk historie …» Terningkast 5!

Informasjon

ISBN/Varenummer
9788283132458
Kategorier
Forlag
Bonnier Norsk Forlag AS
Oversetter
Eva Ulven
Utgivelsesår
2020
Sideantall
509
Oversetter
Eva Ulven
Utgivelsesår
2019
Sideantall
509
Originaltittel
The giver of stars