Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemBøkerBastionFeelgoodAlle våre hemmeligheter
9788283132434 org

Alle våre hemmeligheter

179,-

En historie som vil knuse hjertet ditt og en slutt som vil sette det sammen igjen. Alle familier bærer på hemmeligheter. Ikke minst gjelder det familien til Audrey. Hun bor i London med to døtre som ikke snakker sammen og to barnebarn som aldri har fått lov til å møte hverandre. En hemmelighet som går 30 år tilbake har splittet familien, men det er også den som i skjul har holdt dem sammen. Nå blir plutselig valget som en av dem tok for mange år siden avslørt. Etter flere tiår med taushet, kan familien til Audrey finne tilbake til hverandre? Alle våre hemmeligheterer en dypt rørende og overraskende roman som både er umulig å legge fra seg og helt umulig å glemme.

En historie som vil knuse hjertet ditt og en slutt som vil sette det sammen igjen.

Alle familier bærer på hemmeligheter. Ikke minst gjelder det familien til Audrey. Hun bor i London med to døtre som ikke snakker sammen og to barnebarn som aldri har fått lov til å møte hverandre. En hemmelighet som går 30 år tilbake har splittet familien, men det er også den som i skjul har holdt dem sammen.
Nå blir plutselig valget som en av dem tok for mange år siden avslørt. Etter flere tiår med taushet, kan familien til Audrey finne tilbake til hverandre?

Alle våre hemmeligheterer en dypt rørende og overraskende roman som både er umulig å legge fra seg og helt umulig å glemme.

Informasjon

ISBN/Varenummer
9788283132434
Kategorier
Forlag
Bonnier Norsk Forlag AS
Oversetter
Hege Frydenlund
Utgivelsesår
2020
Sideantall
414
Oversetter
Hege Frydenlund
Utgivelsesår
2019
Sideantall
414
Originaltittel
If only I could tell you