Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemBøkerAnbefalte bøker i sommer

Anbefalte bøker i sommer

Hva skal du lese i sommer?

Sommerferien nærmer seg, og enten du skal på en lang flytur eller tilbringe daffe dager på svaberget, har vi rikelig med boktips til deg. Her finner du noen av de mest populære bøkene i 2024. Kanskje det endelig er på tide å lese den romanen du registrerte at fikk en rekke gode anmeldelser for månedsvis siden, eller kanskje du er på jakt etter en krimbok du kan sluke? Her finner du også faktabøker som gir deg nyttig kunnskap og bøker som kan underholde barna i ferien!

Romaner

Å lese en god roman i sommerferien er en herlig måte å slappe av på, samtidig som man blir dratt inn i spennende historier. En god historie kan gjøre late sommerdager enda mer underholdende og avslappende!

Krim

Ikke noe er som å leve seg fullstendig inn i en spennende krimbok på sommeren. 2024 har bydd på noen skikkelig nerverpirrende bøker så langt, blant annet et nytt stjernesamarbeid mellom Jørn Lier Horst og Jan-Erik Fjell!

Faktabøker

Hvorfor ikke bruke tomrommet i kalenderen til å tilegne seg litt ny kunnskap? Enten det er å samarbeide bedre med eks-partneren eller å endelig sette i gang med et strikkeprosjekt, har vi boka for deg.

Barnebøker

Skoleferien er laaang ... Litt skjermfri underholdning for ungene skader aldri! Enten det er mysterier i Elvestad eller det megapopulære, blå pinnsvinet som gjelder om dagen, finner du neste leseopplevelse for poden her.

Nå i pocket!

Fjorårest mest populære bøker er endelig her, i reisevennlig format! Disse populære bestselgeren passer perfekt i sekken eller piknik-kurven.

God sommer!