Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemBarn og ungeBildebøker og pekebøkerBoken som ikke ville bli lest

Boken som ikke ville bli lest

249,-

Advarsel! Dette er fortellingen om 'Boken som ikke ville bli lest'. En bok som gjør alt i sin makt for at den skal få være i fred. Ord byttes ut, boken lukkes, og plutselig - en krokodille! Boken som ikke ville bli lest er en invitasjon til lek og glede - også til den som leser, som er nødt til å by litt på seg selv. I tillegg er den en hyllest til alt det fine som kan skje når en voksen leser høyt for et barn. En usedvanlig levende, uregjerlig og fullstendig magisk billedbok. 'Boken som ikke ville bli lest' var Sveriges mest solgte barnebok i 2020, og ble samme år kåret til årets bok av svenske bokhandlere.

«Genialt … Det er lett å forstå korfor denne boka, som kom ut i forfattaren sitt heimland i fjor, allereie er selt til 25 land. For høgtlesing av denne boka er verkeleg moro.»
Terningkast 6! «… en av de morsomste barnebøkene på markedet nå … ungene vil kreve at denne skal bli lest igjen. Og igjen. Og igjen … original, morsom og oppmuntrer til leseglede. Når boken i tillegg avsluttes med en hyggelig beskjed til leseren, kan det nesten ikke bli bedre. Ja til flere slike ablegøyer i barnelitteraturen. Ja til flere motvillige og selvrådige bøker. Det blir det stor humor av.»

Informasjon

ISBN/Varenummer
9788234701344
Forlag
Bonnier Norsk Forlag AS
Oversetter
Tora Larsen Morset
Utgivelsesår
2021
Sideantall
40