Tilbehør til grillmaten: Jalapeño poppers
Atle Pettersen og Kristoffer Tømmerbakke deler oppskriften på det perfekte tilbehøret til grillmaten i sommer! Oppskriften er hentet fra kokeboka deres, Fyr opp!, som inneholder alt du trenger for å bli gatas grillkonge.
Dette er en liten smaksbombe som passer perfekt som en aperitiff før de store kjøttstykkene kommer på bordet. Spicy og sprø jalapeños fylt med de mest vidunderlige ting.
4 porsjoner
Tid: 20 minutter
Du trenger:
10–12 friske jalapeños, grønne eller røde 3 pakker skivet bacon
1 boks kremost naturell
2 ts grillkrydder
Slik gjør du:
Grovhakk den ene pakken med bacon og stek til det er sprøtt. Ha baconet over i en bolle, tilsett kremosten og grillkrydderet. Bland godt.
Fjern kjernen i jalapeñoene, og fyll dem med den digge kremostblandingen din.
Surr skiver av bacon rundt jalapeñoene og legg dem på tvers på grillristen.
Grilles på direkte varme til baconet er sprøtt.
🔥
Fyr opp!
Perfekt temperatur på grillen er 180–200 grader.
Yes, ass!!