Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemArtiklerStrawberry er stolt medlem av Foreningen Balansekunst

Strawberry er stolt medlem av Foreningen Balansekunst

Radgivningstelefonen 1

Strawberry Publishing er stolt medlem av Foreningen Balansekunst, et samarbeid mellom over 100 norske kunst- og kulturorganisasjoner som jobber for et likestilt og mangfoldig kulturliv.

Balansekunst er en samlende ressurs for hele kunstfeltet, fra musikk og scenekunst til billedkunst og fotografi, og legger et bredt mangfoldsbegrep til grunn for sitt likestillingsarbeid. Foreningen er dermed en pådriver for likestilling og mangfold knyttet til blant annet kjønn, kjønnsidentitet- og uttrykk, seksuell orientering, etnisitet, funksjonsevne, alder og klassebakgrunn.

Balansekunsts rådgivningstelefon er et gratis lavterskeltilbud for personer som har opplevd, vært vitne til eller har spørsmål om diskriminering, seksuell trakassering eller maktmisbruk i kulturlivet. Er du usikker på hva du har opplevd, eller på hvordan du kan gå videre med en sak, kan du få veiledning hos dem.

Du er velkommen til å benytte deg av rådgivningstelefonen enten du er utøver, ansatt, publikum, arbeidsgiver eller kollega.

Rådgivningstelefonen er et samarbeid mellom Balansekunst og Advokatene Graasvold & Stenvaag. Telefonen besvares av advokater med lang erfaring fra varslersaker i kulturlivet.

Balansekunst Medlemslogo SORT CMYK