Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemArtiklerSeks nye til Strawberry Publishing

Seks nye til Strawberry Publishing

Seks nye til Strawberry Fotokred Kjetil S Andersen

Før jul søkte Strawberry Publishing etter nye medarbeidere i nær alle områder i organisasjonen. Rekordhøye søkertall gjorde dette til en spennende prosess og det er derfor svært gledelig at vi nå går den første vårmåneden i møte med seks nye medarbeidere på laget.

- Vi er svært glade for å ønske så mange tungt kompetente medarbeidere velkommen i Strawberry-familien. Det er en sann glede å se at de beste vil jobbe med oss. Og dette er bare begynnelsen. På tre år er vi blitt Norges fjerde største allmennforlag, og vi fortsetter vår kraftige vekst. Vi vil bare fortsette å rekruttere, sier administrerende direktør Alexander Even Henriksen.

Salg og marked
Til salgs- og markedsavdelingen har vi fått med oss Jenny Jordan og Sunniva Midtskogen. Jenny Jordan kommer fra stillingen som salgs- og markedsansvarlig i Pax Forlag. Hun trer inn i stillingen som kjedeansvarlig i Strawberry Publishing. Sunniva Midtskogen har bransjeerfaring fra England, og kommer fra stillingen som Sales Coordinator ved Laurence King Publishing. Hun fortsetter forlagskarrieren her hjemme som Salgskonsulent i Strawberry Publishing.

Produksjon
Vi har også utvidet produksjonsavdelingen vår, og med oss på laget har vi fått Ingunn Oland Hansen som tidligere har jobbet i Schibsted Forlag og Vigmostad & Bjørke. Oland Hanssen trer inn i stillingen som Produksjonsassistent.

Redaksjon
Strawberry Publishing har også styrket den redaksjonelle avdelingen, og fra jobben som Forlagsredaktør i Samlaget kommer Magnus Skjæraasen Aarø. Skjæraasen Aarø trer inn i stillingen som Redaktør i Strawberry Publishing.

Bokklubb
Suksessen fortsetter for bokklubbene våre med Sophie Elise Isachsen og Solveig Kloppen i spissen. Vi har nå ansatt en Bokklubbansvarlig som skal jobbe dedikert med våre bokklubber. Med oss på laget har vi fått Marion Celine Rudsli som kommer fra stillingen som Marketing & PR manager i det norske klesmerket Tom Wood. Rudsli har også tidligere jobbet som Manager og PR rådgiver i Anti Brandpeople både for profiler og bedrifter.

Administrasjon
Strawberry Publishing har hatt en fantastisk vekst og i den anledning har vi sett behovet for å ansette en nøkkelperson med ansvar for forlagets administrative oppgaver. Til den nyopprettede stillingen som Administrasjonsansvarlig har vi fått med oss Michelle Sandmæl som kommer fra stillingen som Office Manager hos Nordhaven.

Fotokred: Kjetil S. Andersen.