Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemArtiklerPocketnyheter i februar!

Pocketnyheter i februar!

4ad45f9b cb2d 47e9 97d3 ae4343e924ba

I det siste har vi fylt opp lageret med en rekke nye pocketbøker, som vil gjøre seg godt inn mot påske!

I den tredje boken fra krimduoen Jørn Lier Horst og Thomas Enger, Slagside, finner etterforsker Sofia Kovic en sammenheng mellom flere drap og dødsfall i Oslo det siste året. Disse oppdagelsene får uhyggelige konsekvenser for henne selv, sjefen hennes, Alexander Blix, og ikke minst hans datter, Iselin.

Jaktselskapet av Lucy Foley er et lukket rom-mysterium à la Agatha Christie: ni venner møtes til romjul- og nyttårsfeiring på en avsidesliggende, men luksuriøs jakteiendom i det skotske høylandet. Isolert og nedsnødd begynner gamle uoverensstemmelser og hemmeligheter å komme til overflaten, og før klokken tolv på nyttårsaften ligger en av vennene myrdet i snøen.

I kidnappingsdramaet Kongen fra Tom Egeland blir finansmannen Christian Collett Archer sin kone og datter bortført. Jakten på den skyldige sender politietterforsker Siri Schau og eks-politimannen Richard Skøyen inn i Oslos underverden, i italiensk mafia og i lyssky finanskonserner. Er motivet penger, eller er det noe annet som ligger bak?

Danske krimsensasjon Katerine Engberg sin Købehavn-serie har også blitt relansert i nye utgaver i påvente av den fjerde boken Vådeskudd som lanseres denne uken. Serien begynner med Krokodillevokteren, og følger de to politietterforskerne Jeppe Kørner og Anette Werner jakt etter spor og mordere rundt hovedstaden. Engberg er elsket for sin innsikt i menneskelig psykologi og det psykologiske spenningsfeltet, som skiller henne fra krim basert på blod, brutalitet og vold.