Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemArtiklerHva er egentlig manifestasjon?

Hva er egentlig manifestasjon?

SE Visual Brighter jpeg

Kan man oppfylle drømmene sine gjennom tankens kraft? Manifestasjon er overalt om dagen og har fått mye oppmerksomhet på sosiale medier, særlig på TikTok og YouTube.

Sophie Elise har brukt metoden i mange år og har nå laget en bok for å hjelpe deg med å manifestere fremtiden din. IBoken om din fremtid kan du lese mer om dette verktøyet og skrive ned dine egne ønsker og drømmer.

Men hva er egentlig manifestasjon og fungerer det faktisk?

Manifestering er en selvhjelpsstrategi for å gjøre ønsker til virkelighet ved hjelp av positive tanker og visualisering. Gjennom å se for seg hva man ønsker å oppnå vil det gjør at man får mer og mer tro på at det er mulig å få til. Mange bruker manifestering som et verktøy for å forstå sine egne ambisjoner, slik at de kan jobbe mer målrettet for å få det til å skje.

En viktig del av manifestering er nemlig å ta affære. Uansett hvor mye du tenker på hva du ønsker deg, så må du faktisk ta grep for at ting skal skje. Det kan illustreres slik:

Sette et mål → se det for seg → tro → gjøre

«Manifestasjon er enkelt og greit et verktøy som minner deg på hva som er viktig for akkurat deg, og slik begynner du, litt etter litt, å ta aktive valg for å få det livet du ønsker deg.» Fra Boken om din fremtid

Hvordan manifestere mål og drømmer

Slik kommer du i gang med manifestasjon:

Skriv det ned! Få ned ønskene dine på papiret. En manifestasjonsjournal brukes som et verktøy for å skrive ned mål og ønsker. I denne kan du skrive ned dine ambisjoner, reflektere over fremgangen din og notere ned viktige tanker og innsikter du får opp underveis. Å skrive det ned gjør deg mer bevisst på hva som er essensen i det du ønsker av livet.

Sophie Elises metode:

Skriv ned det du ønsker å oppnå tre ganger på rad, tre om dagen

Sett på en alarm så du husker det

Skriv positivt

Ikke gi opp – om du ikke orker å skrive ned en setning tre ganger om dagen, hvordan skal du da orke den jobben som kreves for å oppnå målene dine? Manifestasjon vil være din viktigste cheerleader på veien dit.

Andre nøkkelbegreper:

Visualisering

Se det for deg. Se for deg tilværelsen slik den vil bli om du oppnår målene dine.

Positive bekreftelser

Positive bekreftelser er ting du sier til deg selv med jevne mellomrom, for eksempel “Jeg er verdig kjærlighet og lykke” eller “Jeg er trygg og sterk”. Gjenta disse bekreftelsene for å fokusere tankene dine på ønsket resultat. Det øker troen på at du kan få det til.

Ta grep for å komme nærmere målet

Manifestering handler ikke bare om å tenke positive tanker mens du venter på at noe skal skje – det handler også om å ta valg som fører deg nærmere dine mål og ønsker. Det kan være å sette mål, lage en plan og ta små steg hver dag for å komme nærmere målet ditt.

Manifestering er rett og slett et verktøy du kan bruke til å fokusere tankene og energien på det du ønsker, så du kan begynne å tro at det er mulig og dermed kunne gjøre det som trengs for å bevege deg mot det resultatet.

«Du bestemmer ikke din egen fremtid. Du bestemmer dine egne vaner – og vanene dine bestemmer din fremtid.» Fra Boken om din fremtid

skrivtilsegselv.no kan du i en begrenset periode skrive ned dine ønsker om fremtiden og få det mailet tilbake til deg om et år.