Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemArtiklerKrimbonanza til påske 

Krimbonanza til påske 

Cb62c265 6563 45da 8398 ac2a5456beba

Uansett om det blir solvegg på fjellet eller sofakrok hjemme, så hører god krim påsken til. Vi har en god miks nyheter, så uansett hva slags krim man er i humør til så finnes det på vår liste.

Politietterforskerne Jeppe Kørner og Anette Werner er tilbake i Katrine Engbergs nyeste bok Vådeskudd, og denne gangen er det forsvinningen av en ung mann fra den velstående og fargerike Dreyer-Hoff-familien som opptar politiet. Dette er fjerde bok i den kritikerroste serien med handling fra København.

Lucy Foley sitt nye lukket rom-mysterium, Gjestelisten, utfolder handlingen seg på en avsidesliggende øy i Irland. En liten gruppe mennesker samles for et eksklusivt bryllup, men det tar ikke lang tid før det blåser opp til storm. Etter et beleilig strømbrudd dukker det opp et lik. Hvem er det som ikke ønsker brudeparet hell og lykke?

Journalisten Nora Wold og eks-leiesoldat Roger Eik gjenforenes i et spiondrama i Eystein Hanssens nye bok Kokong. Nora får i oppdrag å dekke et mord i Østmarka, og merker fort at det er noe usedvanlig med denne saken. Jakten på det som kanskje er den største spionen i norsk historie er i gang!

For alle som ønsker en litt annen type spenning i påsken har Emily Gunnis skrevet en herlig feelgood-krim. Rebecca Waterhouse er bare tretten år gammel da hun blir vitne til at faren tar livet av moren hennes. Men hva mer så Rebecca den forferdelige natten? I Kvinnen som forsvant nøstes det opp i en intrikat familiehistorie som rommer både kjærlighet, mysterier og svik.

Og ingenting er slik det kan virke i den geniale psykologiske thrilleren Kona og Enken av Christian White. Mannen til Kate har løyet om et utenlandsopphold og er nå forsvunnet. I jakten på sannheten ender Kate opp på en vinterkald, australsk øy. Der møter hun Abby, som har måttet forsone seg med at mannen hennes er en morder. De to kvinnene hjemsøkes av det samme spørsmålet: Hvor godt kjenner man egentlig den man elsker?