Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemArtiklerJojo Moyes på førsteplass!

Jojo Moyes på førsteplass!

Filminnspilling Det siste brevet fra deg

Jojo Moyes sikrer seg førsteplassen på ukens bestselgerliste for skjønnlitteratur. Totalopplaget er nå på 65.000 eksemplarer.


Denne høsten er Jojo Moyes internasjonale bestselger Det siste brevet fra deg endelig tilgjengelig på norsk. Internasjonalt har boken solgt over 8,5 millioner eksemplarer og etter bare to måneder i salg har den norske utgaven et totalopplag på 65.000 eksemplarer. På Bokhandlerforeningen sin bestselgerliste går Moyes denne uka rett til topps og sikrer seg førsteplassen på listen for skjønnlitteratur – opp elleve plasser fra forrige uke.


Det siste brevet fra deg kommer på kino i 2021 og de første bildene fra innspillingen er nå offentliggjort. I hovedrollen finner vi blant annet Shailene Woodley. Moyes delte selv de ferske bildene fra innspilling på sin Instagram konto med teksten “… It’s VERY romantic and will hopefully give us all a lift in early 2021.”


Moyes har også klatret på listen for e-bøker. Denne uka finner vi Det siste brevet fra deg på 10-ende plass i godt selskap med novellen Koronafast med Lou hvor Moyes gir leserne et kjært gjensyn med Lou fra Et helt halvt år, som i likhet med resten av verden har sittet koronafast dette året.