Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemArtiklerJojo Moyes blir film!

Jojo Moyes blir film!

Jojo moyes 1089

Endelig er Jojo Moyes internasjonale bestselger Det siste brevet fra deg tilgjengelig på norsk.

Boka kommer i salg 8. oktober og førsteopplaget er på vanvittige 50.000 eksemplarer!

Jojo Moyes hadde sitt virkelige gjennombrudd med boka Et helt halvt år som raskt ble et internasjonalt fenomen og en bestselger verden over. I Norge dominerte boka bestselgerlistene gjennom hele 2014, og anslås å være tidenes mestselgende roman her til lands. Boka ble også filmatisert og hadde en fantastisk kinosuksess med over 407.000 besøk på kino i Norge. Fjorårets bok Over Horisonten fikk terningkast 5 i VG og de omtalte den som «…det beste hun har skrevet siden Et helt halvt år.» Boken gikk rett inn på førsteplass på bestselgerlisten for skjønnlitteratur i Norge.

- Det siste brevet fra deg ble raskt en internasjonal suksess, og nå kommer boka endelig på norsk. Moyes har en egen evne til å omfavne leseren og skape et univers som gjør at man får et avbrekk fra virkeligheten, og denne boka er virkelig en klassisk Moyes roman, skrevet samtidig som Et helt halvt år. De siste månedene har vi alle måttet leve litt annerledes, og mange har ikke hatt muligheten til å se og være med sine nærmeste på samme måte som før pandemien. Tematikken i denne boken tar opp nettopp dette – kunsten det er å utrykke seg med skrevne ord. Etter at koronapandemien inntraff landet har mange av oss tatt i bruk flere måter å utrykke følelsene våre på – det som tidligere kunne være en god klem har nå blitt velvalgte ord – og det er det mange av i denne boka, sier forlagssjef i Bastion Anja Marheim.

Det siste brevet fra deg har solgt 8,5 millioner eksemplarer verden over, og endelig skal den ut til norske lesere. Dette skjer samtidig som den også er bekreftet som spillefilm på kino. Det er SF Studios som var med på lanseringen av Et helt halvt år som skal distribuere filmen i Norge.

- SF Studios er veldig stolte av å igjen få muligheten til å jobbe med en film basert på en bok av Jojo Moyes. Et helt halvt år var en fantastisk suksess med over 407.000 besøk på kino i Norge. Jojo Moyes beviser med sitt boksalg og besøk på kino at hun favner og engasjerer et stort publikum. Vi gleder oss til Det siste brevet fra deg kommer i bokhyllene og er sikre på at denne blir en suksess både i bokform og på kino ved neste anledning, sier Atle Ellingsen – Distribusjonsansvarlig - SF Studios.

DET SISTE BREVET FRA DEG

Da journalisten Ellie ser gjennom gamle arkiver på jakt etter en sak, oppdager hun et intenst kjærlighetsbrev fra 1960. Ellie blir fanget opp i intrigene i brevet til tross for – eller kanskje på grunn av – sine egne romantiske forviklinger. I 1960 våkner Jennifer på sykehus etter en bilulykke og husker verken ektemannen eller den personen hun pleide å være. Da Jennifer kommer hjem fra sykehuset, finner hun snart flere brev og begynner etter hvert å huske mannen hun var villig til å risikere alt for… Ellie og Jennifers lidenskap, kjærlighet og tap blir vevd sammen i denne emosjonelle og medrivende historien fra verdensfenomenet Jojo Moyes.

Det siste brevet fra deg

Spørsmål?