Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemArtiklerIrriterende kolleger på vei ut i verden

Irriterende kolleger på vei ut i verden

Per Henrik Stenstrom 06 fotokred Magne Risnes

Rettigheter solgt til Estland, Polen og Russland!
Nå skal Irriterende kolleger – slik takler du dem ut i verden.

Per Henrik Stenstrøm debuterte som forfatter tidligere i år med boka Irriterende kolleger – slik takler du dem. Boken fikk strålende mottagelse her hjemme, og har av anmelderne blant annet blitt omtalt som «Et oppslagsverk – rett og slett» og «Lettlest og fint lagt opp. Fengende eksempler.» Nå er Irriterende kolleger på vei ut i verden og i skrivende stund er rettigheter solgt til tre land: Estland, Polen og Russland.

- Det er fantastisk moro at boka skal på reisefot. Det finnes tydeligvis irriterende kolleger over hele verden. Her i Norge kan vi bytte jobb hvis vi irriterer oss for mye over dem vi jobber med, mens i mange andre land må folk tviholde på den luksusen det er å ha en fast jobb. Da blir det enda viktigere å finne teknikker som gjør at man overlever alle idiotene på jobben, sier Per Henrik Stenstrøm.

Det siste året har Stenstrøm holdt det populære foredraget «Slik takler du idiotene på jobben» digitalt for tusenvis av arbeidstakere, og det er med utgangspunkt i foredraget at boka Irriterende kolleger, ble til. I boka deler Stenstrøm sine beste tips og triks til hvordan du kan bli en bedre kollega, og ikke minst hvordan du kan takle de kollegaene på arbeidsplassen din som ikke er som deg selv. Nå skal Stenstrøms kunnskap ut i verden, og sjefsredaktør for sakprosa i Strawberry Publishing, Ingrid Eia Ryvarden, er ikke overrasket over responsen fra utlandet.

- Dette viser jo bare at mennesker er like og at vi strever med det samme over alt. Irriterende kollegatyper finnes over hele verden! Stenstrøm har skrevet en humoristisk og konkret bok om hvordan disse kollegatypene kan håndteres og det gleder meg at boka nå skal ut til enda flere lesere.

Det er Stilton Literary Agency som representerer Stenstrøm i utlandet, og agent Hans Petter Bakketeig kan melde om stor interesse.

- Stor interesse, mye gjenkjennelse og god timing når pandemien nå er på hell og alle igjen skal møte sine kolleger etter lang tid på hjemmekontor. Vi tror dette borger for flere salg av denne boken, sier Hans Petter Bakketeig.