Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemArtiklerIngen selger flere bøker enn Helene Myhre Østervold (24)

Ingen selger flere bøker enn Helene Myhre Østervold (24)

Helene 2 fotokred Helene Myhre Ostervold

Ingen selger flere bøker enn Helene Myhre Østervold (24).
- Knuser Stordalen og Northugs salgsrekorder i bokdebuten!


Norgesfeber! Etter en knapp uke i salg har opplaget nådd 20.000 for 24 år gamle Helene Myhre Østervolds bokdebut, Tur-retur Norge med @helenemoo. Denne uken selger boken mer enn Lucinda Riley, Jo Nesbø og samtlige andre norske og utenlandske forfattere.

Den norske befolkningen planlegger årets sommerferie, og helst vil de følge jenta bak den populære Instagramprofilen @helenemoo. Førsteopplaget er revet bort fra lager og bokeventyret startet med et forhåndssalg forlaget ikke hadde sett maken til; 24-åringen parkerte både Petter A. Stordalen, Petter Northug og Aksel Lund Svindel og troner nå øverst på listen over forhåndssalg i Strawberry Publishings historie.
- Helene har forhåndsolgt flere bøker enn de fleste forfattere selger i løpet av et liv, og det skjønner jeg godt for jeg har blitt kjent med så mange ukjente norske ferieperler i arbeidet med boka, sier sjefredaktør Ingrid Ryvarden i Strawberry Publishing.

Boken er stappfull av turforslag til korte og lange turer i Norge med bil og til fots, men har også gjort plass til handlelister, pakkelister, turmat og kart.
- Dette er helt tullete gøy! Jeg merker at reisefeberen stiger i befolkningen, sommeren er nesten her og stadig flere vil bli bedre kjent med en av verdens beste feriedestinasjoner - Norge! At de ønsker å legge boka mi i passasjersetet gjør meg så glad, for jeg vet at de er sikret en fantastisk ferie, sier Helene Myhre Østervold.

I Norge er vi så heldige at vi er omgitt av vakker natur nesten hvor enn vi snur oss, men selv om det er gøy å være fri og fleksibel, så har nok de fleste oppdaget at opplevelsen ofte blir bedre med litt forberedelser og planlegging – hvor skal vi dra, hva skal vi ha med oss, hvor skal vi sove, hva skal vi spise?
- Helene er helt rå på research og vet akkurat hva som trengs for å få maksimalt ut av turen. Dessuten er Helene fotograf, så boken er stappfull av bilder som gir umiddelbar reisefeber, sier Ryvarden.

Østervold er for mange kjent fra Instagramprofilen @helenemoo hvor hun deler tur- og fototips til over 100.000 følgere.
- Mitt mål er at Tur-retur Norge med @helenemoo skal bidra til å gjøre det lavterskel å utforske eget land på en bærekraftig måte for både oss og naturen. Norge er et eventyr som alle burde bli bedre kjent med, sier Helene Myhre Østervold.

Fotokred: Helene Myhre Østervold.