Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemArtiklerHer er bøkene Jørn Lier Horst anbefaler i sommer!

Her er bøkene Jørn Lier Horst anbefaler i sommer!

Artikkel

Vi har spurt Jørn Lier Horst om bøker han vil anbefale alle å lese i sommer. Selv er han aktuell medSak 1569, som nettopp er kommet i pocketutgave.

Jakten på enhjørningen av Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes

Dette har nok vært den detektiv-historien som har vært mest morsom å sette sammen. For å finne enhjørningen må Detektivbyrå nr. 2 nemlig til det ville vesten, på med cowboyhatt, fram med lasso og opp på hesteryggen. Yihaa!

Enhjørningmysteriene av Jørn Lier Horst og Hans Jørgen Sandnes

Sammen med boka kommer også et sommerhefte - fullt av mysterier og oppgaver.

Sølvmyntene av Tom Egeland

Jeg har alltid beundret Tom Egelands evne til å skrive lekende lett om historiske mysterier og kompliserte teologiske temaer. I Sølvmyntene får du en gåtekrim til undring og ettertanke.

Tur-retur Norge med @Helenemoo av Helene Myhre Østervold

Denne boka får det til å rykke i reisefoten min. Her får du tre ting på en gang. Gode turforslag, tips til god turmat og råd om hvordan ta gode turbilder. Det er bare å legge Norge for sine føtter.

Nabovarsel av Unni Lindell

Unni Lindell kan dette. Nabovarsel er krimlitterær forførelsekunst. Fra første side har hun leseren i sin hule hånd. Derfra strammer hun grepet. I spissen for det hele står en forfriskende ny krim-heltinne: Lydia Winther, kalt Snø. Slå følge med henne i sommer! (no pun intended)

Engelens fall av Myriam Bjerkli

Myriam Bjerkli har på kort tid markert seg som en raffinert spenningsforfatter. Engelens fall er en psykologisk krim der alle har noe å skjule. Den utspekulerte veven av villspor og ledetråder snurper seg etter hvert godt sammen, og som vanlig har Myriam spart en overraskelse helt til slutt.