Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemArtiklerGjør drømmen til virkelighet

Gjør drømmen til virkelighet

Nyhetsbrev toppbilde 4

Helene Moe Slinning dagdrømte om eget drivhus, men veien dit var lang. Nå ønsker hun å inspirere andre til å oppfylle drivhusdrømmen.

– Jeg hadde ikke peiling på hvordan man bygger et drivhus. For hvor i hagen burde det egentlig bygges? Hvordan skulle det se ut, hva med fundamentet, og hva i all verden har man på taket? Det eneste jeg visste var at det måtte bli et drivhus av gamle vinduer, og at det skulle være fint. Skikkelig fint.

Grønn lidenskap

Ordene kommer fra Helene Moe Slinning, kjent fra hagepodkasten Hagesnakkis. Gjennom podkasten fikk hun møte mange hageeiere med et lidenskapelig forhold til hage og drivhus. Drivhusene var ulike, både i utforming, størrelse og fremgangsmåte. Men felles for drivhuseierne var mange av de samme spørsmålene og utfordringene underveis.

– Mine egne erfaringer, og mange lærerike møter med både drivhuseiere og eksperter, ble etter hvert til denne boken. Jeg har selv drømt om drivhus, så derfor var det naturlig å kalle boken Fra drøm til drivhus, sier hun.

Fra nord til sør

Nå håper Helene at hun kan inspirere andre til å oppfylle drivhusdrømmen.

Fra drøm til drivhus skal hjelpe deg med å gjøre ønskene til virkelighet, enten du vil kjøpe et ferdighus, bygge selv, eller har et drivhus allerede. Jeg har besøkt drivhuseiere fra Lyngdal i sør til Harstad i nord, og ble superimponert over hva folk får til. Underveis har jeg plukket opp tips som jeg deler i boken, forteller hun.

Helene Moe Slinning er grafisk designer, forfatter og hageentusiast. Hun står bak podkasten Hagesnakkis og har tidligere utgitt bøkene Min hage og Min julebok.