Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

HjemArtikler40 MILLIONER SOLGTE: Jojo Moyes med ny bok!

40 MILLIONER SOLGTE: Jojo Moyes med ny bok!

Jojo moyes 1089

12. september lanseres boka Hestekunstneren.

Hestekunstneren er en klassisk Jojo Moyes-roman om kjærlighetens styrke. Nordmenn elsker Moyes´ forfatterskap, og hennes første roman Et helt halvt år er Norges mestselgende bok de siste ti årene, i følge VG. Dette er også landet der det er solgt flest bøker av forfatteren i forhold antall innbyggere.

40 MILLIONER BØKER

Moyes er enormt populær verden over, og totalt har forfatteren solgt over 40 millioner bøker, og flere av dem er filmatisert eller adaptert til TV. Samtlige utgivelser siden Et helt halvt år har gått rett inn på 1. plass i Norge ved lansering.

Hestekunstneren handler om Natasha, en ung advokat med et mislykket ekteskap bak seg. Når karrieren plutselig står i stampe, blir hun igjen tvunget til å dele huset sitt med den karismatiske eksmannen. Vi følger også Henri som lærer barnebarnet Sarah og hesten hennes å trosse tyngdekraften - akkurat som han selv gjorde i Frankrike femti år tidligere. Men da katastrofen inntreffer, blir fjorten år gamle Sarah overlatt til seg selv. Når Natasha og Sarahs veier tilfeldigvis krysses, ser Natasha en sjanse til å ordne opp. Men hun vet ikke at unge Sarah holder på en hemmelighet som vil forandre livet til alle tre.