Ingen varer i handlekurven

Logg inn

Har du ikke bruker? Registrer deg

Har du glemt passord? Tilbakestill

Boken bak NRK-serien Normal People!
9788234702556 org

Alle andre

179,-

Connell og Marianne vokser opp i den samme irske småbyen, men der ender likheten dem imellom. De kommer fra hver sin verden, og ingen lar dem så mye som et øyeblikk glemme sin plass i det lille samfunnet. Den gnistrende tiltrekningen mellom skolens kjekkeste gutt og den smarte, rike, venneløse jenta er og forblir deres hemmelighet. Og da de møtes igjen på universitetet i Dublin er rollene byttet om, men tiltrekningen mellom dem like komplisert og elektrisk. Alle andre er en kjærlighetsroman, en fortelling om hvordan et menneske kan forandre livet til den andre. Den viser oss hvor vanskelig det er forandre den vi dypest sett er. Hvordan stolthet og usikkerhet gir grobunn for misforståelser som aldri kan rettes opp. Med hjerteskjærende ømhet avslører den forholdet mellom sex og makt, mellom ønsket om å såre og bli såret, ønsket om å elske og bli elsket. Vinner av Costa-prisen 2018.

Connell og Marianne vokser opp i den samme irske småbyen, men der ender likheten dem imellom. De kommer fra hver sin verden, og ingen lar dem så mye som et øyeblikk glemme sin plass i det lille samfunnet. Den gnistrende tiltrekningen mellom skolens kjekkeste gutt og den smarte, rike, venneløse jenta er og forblir deres hemmelighet. Og da de møtes igjen på universitetet i Dublin er rollene byttet om, men tiltrekningen mellom dem like komplisert og elektrisk.

Alle andre er en kjærlighetsroman, en fortelling om hvordan et menneske kan forandre livet til den andre. Den viser oss hvor vanskelig det er forandre den vi dypest sett er. Hvordan stolthet og usikkerhet gir grobunn for misforståelser som aldri kan rettes opp. Med hjerteskjærende ømhet avslører den forholdet mellom sex og makt, mellom ønsket om å såre og bli såret, ønsket om å elske og bli elsket.

Vinner av Costa-prisen 2018

«Kjærlighetsroman som er like medrivende som en krimgåte.»
«Jane Austen for milleniums-generasjonen.»
«... velformet, vakker, vond og gripende.»
«Sally Rooneys «Normal People» er en kjærlighetsroman for vår tid.»

Informasjon

ISBN/Varenummer
9788234702556
Forlag
Bonnier Norsk Forlag AS
Oversetter
Tiril Broch Aakre
Utgivelsesår
2021
Sideantall
269
Oversetter
Tiril Broch Aakre
Utgivelsesår
2019
Sideantall
269
Originaltittel
Normal People